APK-keuring voor uw auto

Ook voor de APK-keuring kunt u bij ons terecht.
Tijdens de keuring beoordeeld een gediplomeerde keurmeester de auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK is een moment opname en geeft een beeld van de technische staat van een auto op het moment van de keuring. Een geldige APK is dus geen garantie dat je de rest van het jaar veilig met de auto kunt blijven rijden. Zorg ook altijd voor goed onderhoud. Apk keuren is namelijk niet hetzelfde als onderhoud! Maak hier direct een afspraak.

verkeersveiligheid

 

De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeers-veiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht.

rdw erkend

 

Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in, dat wij APK-keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken. Meer weten over de APK? 

keuring uit laten voeren?

Wilt u een APK-keuring uit laten voeren aan uw auto? Maak dan online een afspraak, Neem contact met ons op via de contactpagina, of bezoek ons bedrijf in Sint Hubert. Wij staan u graag te woord.