onderhoud van uw auto

Juist onderhoud aan uw auto is essentieel voor onbezorgd autorijden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kleine of grote beurt aan uw auto. Door onze jarenlange ervaring in het onderhouden van auto's is uw auto bij ons in goede handen. Maak hier direct een afspraak.

storingen oplossen

 

Moderne auto's zijn uitgerust met veel technische elektronische snufjes. Dit wordt vooral toegepast voor motormanagement, comfort en veiligheid. Echter hiermee is de kans op een storing vele malen groter geworden. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee een storing vaak snel te achterhalen en probleemloos op te lossen is.

onderhoud airco

 

Ook voor het onderhoud aan de airconditioning van uw auto kunt u bij ons terecht. Uiteraard leveren wij ook losse onderdelen. In veel gevallen hebben wij alle onderdelen van auto's op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij deze onderdelen binnen 24 uur in huis hebben.

vervangend vervoer

Wilt u uw auto laten repareren of onderhouden, maar heeft u geen andere mogelijkheden voor vervoer naar bijvoorbeeld uw werk of afspraken? Wij beschikken over vervangend vervoer. Vraag naar de mogelijkheden.

neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op via de contactpagina, bezoek ons bedrijf in Sint Hubert of maak online een afspraak.