Over ons

Al meer dan 25 jaar, sinds 1997 is Autoservice Sint Hubert een begrip in Sint Hubert. In die jaren zijn wij uitgegroeid van garagebedrijf aan huis tot een modern autobedrijf met een vaste klantenkring. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn dan ook zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.

 

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

 

AutoCrew
Wij zijn ook aangesloten bij de garageformule AutoCrew. AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch. Dat biedt diverse voordelen. Zo gebruiken wij veelal Bosch-onderdelen, net als de fabrikant van uw auto. Bosch maakt namelijk bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert dit aan nagenoeg alle autofabrikanten voor eerste montage. Van de computer tot de ruitenwissers, en van de accu tot de remvloeistof. Een onderdeel dat door ons wordt gemonteerd, is dus precies hetzelfde als het origineel.ASSH
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen