Autoservice St. Hubert

Onderhoud & reparatie

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autoservice St. Hubert kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Daarom kijken onze monteurs aandachtig en gestructureerd naar elke auto. Immers; elke auto is uniek. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de optische en technische staat van uw auto.

Onderhoudsbeurt Autoservice Sint Hubert

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0485 45 44 11. Bij ons ontvangt u altijd een scherpe prijs, goede service en een duidelijke uitleg van de factuur en het verrichte werk.

Vervangend vervoer

Niet wachten op uw auto maar direct weer verder? Soms kan een reparatie langer duren dan gewenst, in dat geval heeft Autoservice Sint Hubert vervangend vervoer voor u klaar staan.

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

- Wij halen en brengen u en uw auto voor het werkplaatsbezoek.
- U maakt gebruik van onze leenfietsen. 
- U maakt gebruik van ons vervangend vervoer. Vraag hiervoor naar de speciale tarieven! (reserveren vooraf kan handig zijn in verband met de beschikbaarheid).

 

Fabrieksgarantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.